Изложба на спeциалност Мода, НХА в МВБУ

27 Септември 2019

Международно висше бизнес училище и Национална художествена академия имат удоволствието да Ви поканят на юбилейна изложба на катедра „Мода“, НХА.
Официалното откриване на изложбата ще се състои на 01.10. 2019 година от 17:00 часа в сградата на Международно висше бизнес училище в гр. София, ул.“Винсент ван Гог“ №7.
Изложбата е първа от поредицата събития, посветени на 20-годишнината от създаване на специалност „Мода“ към НХА. 36 фотографии с категоричен почерк, изразена индивидуалност и ефирни послания представят творческите търсения и постижения на дипломантите на НХА.

Национална художествена академия е най-старото училище за изкуства в България с над 120-годишна история и практически опит зад гърба си. Корените на обучението по мода са базирани на академичните традиции, съчетани със съвременния поглед и развитие на визуалните изкуства, медии и дизайн.

Международно висше бизне училище за втори пореден сезон подкрепя инициативи и отваря вратите си за българските творци.

Експозицията е отворена за посещение от 28.09.2019 година до 28.10.2019 година, всеки делничен ден от 8.30 до 17.30 часа в сградата на МВБУ, гр. София, ул.“Винсент ван Гог“ №7, ниво 0. Вход свободен.

Вход
студенти
Вход
кандидат
студенти
Web
Mail
Платформа
за обучение