Учeници от Britanica Park School посeтиха МВБУ

18 Януари 2022

 

 

Основната мисия на Международно висше бизнес училище е да бъде необходимото свързващо звено между младите хора и реалния бизнес.

Като част от програмата за кариерно ориентиране и развитие на ЧСЕУ "Британика", учениците от 10, 11 и 12 клас бяха гости на МВБУ на 18.01.2022 г.

В отворен и приятелски разговор с доц. д-р Иван Андреев – Зам.-ректор по учебната дейност на МВБУ, доц. д-р Даниела Георгиева – Декан на МВБУ и д-р Хенриета Илиева – психолог и преподавател в  Britanica Park School, учениците споделиха своя избор и мотивация за кандидатстване във висши училища в България и чужбина и зададоха въпросите, които ги вълнуват в този етап на съзряване.

Дискутираха се темите за огромния избор от професионални роли, възможностите за академично и личностно развитие, необходимия набор от знания и компетенции за активно включване в реална обществена и бизнес среда.

Традиционно МВБУ предоставя възможност за образователна и кариерна консултация – групова и индивидуална -  и срещи с академични преподаватели на всички младежи, които правят първият си кариерен избор.

Сградата на Britanica Park School в полите на Витоша

 

Вход
студенти
Вход
кандидат
студенти
Web
Mail
Платформа
за обучение