Каним ви на 16.12.2023 г. на Winter Wonderland – събитие с кауза, организирано от Студентски Съвет при МВБУ

Екип МВБУ
дек. 01, 2023

Почувствайте магията на предколедните празници в Winter Wonderland “…свят на вълшебство и доброта, където всяка усмивка и дарение правят разлика в живота на онези, които имат нужда от нашата подкрепа”. Едно събитие с кауза, организирано от Студентски Съвет при Международно Висше Бизнес Училище, което ще се състои на 16.12 от 10:00 до 19:00 на 1 ет.

Бъдете светлината по време на празниците, участвайте в дарителските кампании и се включете в Коледната томбола! 🥰✨

 

❤️ Тази година прегърнахме три благотворителни кампании, които ще направят празничните дни на нашите нуждаещи се приятели по-топли, по-светли и споделени!

Какво сме ти приготвили?

💫 Добре дошли в Зала 1.1 – Коледната работилница на Дядо Коледа (от 10:00 до 17:30) в подкрепа на възрастните хора!

В тази уютна и топла обстановка ще откриете вдъхновяващ свят от творчество и доброта. Коледната работилница е обзаведена с материали и инструменти, които ще ви позволят да създадете прекрасни ръчно изработени подаръци и украси! Ако искате да допринесете още повече за нашите каузи, може да закупите ръчно изработен подарък, като средствата ще бъдат използвани за подкрепа на възрастни хора, които имат нужда от специална грижа и внимание през Коледните празници.

💫 Добре дошли в зала 1.2 – Коледната пекарна на Баба Коледа (от 11:00 до 17:30) в подкрепа на приют за животинки!

Залата ви предлага уютна атмосфера, изпълнена с аромати на свежо изпечени коледни сладки! Вдъхновена от топлата обстановка на старинни коледни пекарни, тази зала е идеалното място за тези, които обичат да украсяват коледни бисквитки. Можеш да създадеш подарък за любим човек, а средствата ще отидат в помощ на животинки в приют!

💫  Добре дошли в зала 1.3 – Коледното Кино на Елфите в подкрепа на децата на България!

Да запазим усмивката върху лицето на 7-годишната Мелани, диагностицирана с аутизъм. Нуждае се от терапия със стволови клетки и FMT процедура. Мелани вече е минала няколко курса на лечение, които дават резултат, но те трябва да продължат, а семейството не разполага с необходимите средства. Протегнете ръка за помощ, забавлявайки се заедно с нашите елфи на Студентски съвет и разпръснете звездния прашец на Доброто! Наслади се на филмите с кауза и бъди лъчът на надеждата за Мелани!

💫  Добре дошли в Северната Кантина – пространство, в което ще споделим заедно Коледната магия с чаша топъл пунш в ръка, с аромат на любов и доброта и ще си пожелаем “Весели празници”!

🎅🏻 И както Дядо Коледа награждава добрите дела, така и ние елфите от Студентски съвет съвместно с нашите партньори приготвихме специално за теб Томбола с подаръци, за да изразим своята благодарност, вярвайки, че доброто винаги трябва да се предава нататък!

Подаръците, които ви очакват в чувала на елфите са:

🎁 2 нощувки със закуска в къща за гости Wishmore, с. Баня

🎁 2 билета за Коледния концерт на симфоничния оркестър на световноизвестния диригент Йордан Камджалов

🎁 Изготвяне на режим за хранене + една безплатна тренировка от фитнес-ментор Дима Тодорова

🎁 Ваучер на стойност 100 лева в ресторанта на Семеен Хотел Агонцев

 

Ще ви очакваме с нетърпение, заредени с Коледно настроение!