За втора поредна година МВБУ е част от инициативата на ЕС  – #ERASMUSDAYS

Екип МВБУ
окт. 05, 2023

На 11 октомври (сряда) от 12:00 ч. до 13:00 ч., в Международното висше бизнес училище, в София, ул. „Винсент ван Гог“ № 7, зала 2.4.  ще се проведе Информационно събитие, част от  инициативата „Дни Еразъм“ (#ErasmusDays), едновременно във всички държави по света, които са легитимни за участие в Програма „Еразъм+“ 2021 – 2027. Програмата предоставя възможности за студентите на МВБУ за обучение и практика в чужбина.  То цели да отбележи огромното положително въздействие на Програма „Еразъм+“. МВБУ е дългогодишен бенефициент по програмата и за втора поредна година е част от инициативата.

Събитието ще бъде посветено на  Програма „Еразъм+“ 2021 – 2027 и новите възможности, които тя предлага за студентска мобилност с цел обучение и с цел практика.

  • Ще ви предоставим практическа информация свързана с процеса на кандидатстване.
  • Ще ви запознаем с ваши колеги, участвали в мобилност за студенти, които ще споделят опита си с вас и ще ви дадат ценни съвети.
  • Ще има възможност за свободна дискусия и поставяне на въпроси, които ви интересуват, за предложения, коментари и др.

Събитието ни вече е регистрирано на официалната страница на инициативата, ще бъде отразено в интернет страницата й и ще бъде видно на глобалната карта на инициативата.

Надяваме се да уважите поканата ни и да се присъедините към нас, за да можем заедно да очертаем нашите бъдещи приоритети за програмния период, да осъществим една полезна, пълноценна и интересна дискусия!

Информационната среща ще се проведе хибридно (присъствено и онлайн), за да дадем възможност на всички, които не могат да присъстват на място, но имат интерес и желаят да зададат своите въпроси, да го направят, присъединявайки се към нас във виртуалната Еразъм+ стая.

Линк към виртуалната Еразъм+ стая ще получат всички студенти на университетските си електронни пощи. Ще бъде публикуван и в учебната платформа в раздел Студентски практики, стажове и Еразъм.