срокове

Срокове

УСЛОВИЯ ЗА ПРИЕМ

Кандидатстването в университет е процес, в който е ангажирано цялото семейство и често може да бъдете подложени на стрес, поради липсата на достатъчно информация и неправилно планиране.

Ето няколко стъпки, които можете да направите, за да планирате правилно времето си по време на кандидат-студентската кампания.

Кандидат-студентска консултация /индивидуална или семейна/ и запознаване с бизнес училището и условията за обучение

Кандидат-студентската консултация е целогодишна и вие можете да заявите среща – онлайн или на живо, в удобно за вас и вашето семейство време.

ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ

Дни на отворените врати

По време на дните на отворените врати имате възможност, освен с нашите консултанти, да се срещнете с административното и академичното ръководство на бизнес училището, както и с нашите настоящи студенти.

ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ

• Кандидатстване в бакалавърски програми

Кандидатстудентски документи се приемат през цялата година, като приемът е организиран в няколко кандидат-студентски кампании.

 Кампанията за кандидати, притежаващи дипломи за средно образование
започва на 10.12.2022 година.
 Кампанията за обучаващи се в последна година на средното образование, преди провеждането на Държавните зрелостни изпити
започва от 01.03.2023 год.
Кандидатите се класират и приемат до заемане на свободните места във всяка една специалност.

Записване в бакалавърски програми

До 3 работни дни след успешно завършена процедура по кандидатстване ще получите Регистрационна карта в своята електронна поща. В деня на класирането ще получите и покана за записване в бакалавърска програма, с полезна информация.
Записването се извършва персонално от кандидата, след предварително подготвени документи за записване, в нашите административни офиси.

ВИЖ ПОВЕЧЕ 

• Кандидатстване в магистърски програми

Кандидатстудентски документи се приемат през цялата година.

Кандидатите се класират и приемат до заемане на свободните места във всяка една специалност.

• Записване в магистърски програми

До 3 работни дни след успешно завършена процедура по кандидатстване ще получите Регистрационна карта в своята електронна поща. В деня на класирането ще получите и покана за записване в магистърска програма, с полезна информация.
Записването се извършва персонално от кандидата, след предварително подготвени документи за записване, в нашите административни офиси.

ВИЖ ПОВЕЧЕ