Introduction

Student Council

Members and Introduction

Симона Михайлова 

Председател на СС при МВБУ 

Мото: “We do not remember days, we remember moments” 

Cesar Pavese

Тя е член на Изпълнителния съвет на НПСС, член в борда на ESU (Европейски студентки съюз). Студент трети курс, специалност “Маркетинг”.
Симона има опит в организирането и координирането на събития на национално ниво, като “Летен университет”, “Студент на годината” и “20 години НПСС”. Взимала е участие в редица срещи с МОН, МЗ, ММС, АМУ, ESN България, САИМО, АСМБ, ИСС, АФА, СКИ “Витоша”, БСС и др. Екологията представлява интерес за Симона, като тя ежегодно се включва в еко инициативите на НПСС и БТВ по случай “Денят на земята”.
Симона отстоява правата на студентите и в частност на студентите от частните висши училища на национално ниво, като се бори за отпускането на стипендии за обучаващите се в частните висши учебни заведения и платените специалности.
Работата в екип е водещ приоритет в нейната дейност. Основният ѝ мотив е изграждането и преоткриването на личностните качества – както на екипа на Студентски съвет, така и на цялата студентска общност в МВБУ, като метод за осъществяване на тази цел е активното участие на студентите в инициативи, проекти, семинари и мероприятия от различен характер. 

Телефонен номер:

0123

Имейл:

Анна Прокопиева

Заместник председател на Студентски съвет при МВБУ

Mото: “За да успееш, твоето желание за успех трябва да е по-голямо от страха ти от провал.” 

Бил Косби

Студент първи курс, специалност “Международен бизнес”.
Анна активно е участвала в организацията на събития, посветени най-вече на празници или инициативи, взимала е участие в редица конференции и форуми. Притежава сребърен и бронзов сертификат за участие в “Международната награда на херцога на Единбург”, участвала е в международни дебати и притежава сертификати от академиите за лидери за успешно преминати практически курсове на теми “Личностни качества и лидерство”, “Управление на конфликти” и “Мисъл, време, стрес, финанси”.
Анна твърди, че активното ѝ участието в изброените проекти и курсове е допринесло на нейното личностно развитие като се е научила на отговорност, целеустременост, правилно разпределяне на времето и работа в екип.
В ролята и́ на заместник-председател на Студентския съвет при МВБУ Анна ще допринесе за позиционирането на студентската общност на МВБУ на международно ниво, като фокусът ѝ ще пада върху програмата Еразъм+. 

Телефонен номер:

0123

Имейл:

Преслава Маринова

Заместник председател на СС при МВБУ

Мото: „Човек може да постигне всичко, стига да повярва в него.“ 

Наполеон Хил

Студент първи курс, специалност „Бизнесадминистрация и предприемачество“. Преслава активно се занимава с различни дейности, обвързани с предмета “Философски цикъл”, част от които: участие в национални философски конференции, организиране и работа по бизнес проекти, участие в клуб по дебати и др. Тя има двугодишен опит на длъжност ,,Управител на хотел‘‘, което е допринесло за изграждането на нейните лидерски качества. Преслава силно вярва, че колкото повече всеки един от нас обогатява личната си палитра от качества, толкова по-добър и компетентен екип ще бъдем.

Телефонен номер:

0123

Имейл:

Денис Киров

Секретар на СС при МВБУ

Мото : “A penguin cannot become a giraffe, so just be the best penguin you can be.” Gary Vaynerchuk
Студент втори курс, специалност „Международен бизнес“. През последните години Денис се занимава с онлайн бизнес, благодарение на това той е натрупал голям набор от умения, които ще помогнат за разрастването и популяризирането на активностите на Студентския съвет и на МВБУ. Денис вярва, че СС може да създаде една изключително полезна и приятна за студентите общност, която да помага за взаимното им развитие, както в професионален, така и в личен аспект.

Телефонен номер:

0123

Имейл:

Павел Петков 

Председател на комисия „PR и култура“

Мото: „За да си сигурен, че ще улучиш мишената, първо стреляй и обяви, че каквото си уцелил, е мишената.“ 

Ашли Брилиант 

Студент втори курс, специалност „Маркетинг, комуникации и иновации“. Павел произлиза от семейство на артисти. Занимава се аматьорски театър от 7 години и участва в реклами, сериали, също така е озвучител и преводач на филми на български език от компаниите Disney и Cartoon Network. Той още от ученик е активен участник в редица конкурси, като отличаващо постижение е участието му в дебатите на World Scholar’s Cup. Гласуван е за най-добър ментор в програмата за развиване на предприемачески умения – „Тийноватор“. Работи като маркетолог или като т.нар от него „Маркетингов Магьосник“ в STARTUP бизнес. Павел обича да помага, да общува и да търси нови знания, като цени отборната работа и счита, че тя е нещо, което може да бъде научено и трябва да бъде научено от всеки. Като председател на комисия “PR и култура” в СС при МВБУ, Павел има за цел да допринесе за създаването на разнообразна и цветна общност от студентите на МВБУ.

Телефонен номер:

0123

Имейл:

Цветина Петрова

Председател на комисия “ Научноизследователска дейност”

Студент трети курс, специалност „Международен бизнес“.
През гимназиалните и́ години Цветина засилено е изучавала чужди езици – немски, английски и испански. Тя е взимала участие в състезания с конкурсен характер по творческо писане и е автор на редица научни публикации. Целта на Цветина като председател на комисия „Научноизследователска дейност“ е да мотивира студентите да споделят своя научноизследователски труд чрез различни иновативни проекти. Работата на Цветина ще цели проучванията и разработките да бъдат ярък пример с дългосрочни ползи за бъдещето развитие, както на студентите, така и на бизнес университета.

Телефонен номер:

0123

Имейл:

Влади Камбуров

Председател на комисия “Спорт и туризъм”

Мото: “Ако не ви харесва нещо, променете го. Ако не можете да го промените, променете начина, по който мислите за него.”
Мери Енгълбрайт 

Студент първи курс, специалност “Дигитален мениджмънт”. Влади има дългогодишен опит в спорта като е бил част от Националния отбор по сноуборд крос. Най-отличителните му постижения са двадесето място на юношеска олимпиада и четиридесето място на световна юношеска олимпиада. Той е и републикански шампион по боулинг. Влади е тренирал активно хокей, футбол, баскетбол, спортна гимнастика и други. Към днешна дата е помощник треньор по сноуборд и управлява семеен бизнес за организиране на спортни лагери. Работил е в рекламна къща и работата в екип е негова силна стана. Влади е отдаден и мотивиран и негова цел е да постави основи на университетския спорт в МВБУ.

Телефонен номер:

0123

Имейл: