представяне

Студентски съвет

Членове и представяне

Симона Михайлова 

Председател на СС при МВБУ 

Мото: “We do not remember days, we remember moments” 

Cesar Pavese

Симона е Председател на Студентски съвет при МВБУ, член на Изпълнителния съвет на Националното представителство на студентските съвети (НПСС), както и член в борда на Европейски студентски съюз (ESU).

Тя завършва с пълно отличие бакалавърска степен по специалност “Маркетинг”. В момента продължава своето висше образование в ОКС “Магистър”, специалност “Дигитален маркетинг”.

Симона има опит в ръководенето на екипи, организирането и координирането на събития на национално ниво, като “Летен университет”, “Студент на годината” и “20 години НПСС”. Устойчивото развитие на икономиката и екологията са области, в които Симона работи активно. Постига значими резултати в многобройните доброволчески инициативи на НПСС и други социално значими каузи. 

Симона отстоява правата на студентите и в частност на студентите от частните висши училища на национално ниво, като се бори за отпускането на стипендии за обучаващите се в частните висши учебни заведения и платените специалности.

Тя вярва в силата на екипната работа и за това основната ѝмисия е да обединява и мотивира, както екипа на Студентски съвет, така и цялата студентска общност в МВБУ да работят в името на общи каузи и цели.

Телефонен номер:

+ 359 877 32 33 30

Имейл:

Анна Прокопиева

Заместник председател на Студентски съвет при МВБУ

Mото: “За да успееш, твоето желание за успех трябва да е по-голямо от страха ти от провал.” 

Бил Косби

Анна е студент трети курс, специалност “Международен бизнес”.
Тя активно е участвала в организацията на събития, посветени най-вече на празници или инициативи, взимала е участие в редица конференции и форуми. Притежава сребърен и бронзов сертификат за участие в “Международната награда на херцога на Единбург”, участвала е в международни дебати и притежава сертификати от академиите за лидери за успешно преминати практически курсове на теми “Личностни качества и лидерство”, “Управление на конфликти” и “Мисъл, време, стрес, финанси”.
Анна твърди, че активното ѝ участието в изброените проекти и курсове е допринесло на нейното личностно развитие, като се е научила на отговорност, целеустременост, правилно разпределяне на времето и работа в екип.

В ролята и́ на заместник-председател на Студентския съвет при МВБУ Анна ще помага за координирането и осъществяването на дейността, събитията и мероприятията, организирани от Студентски съвет на МВБУ.

 

 

 

Телефонен номер:

Имейл:

Ралица Иванова

Заместник председател на СС при МВБУ

Мото: “Когато много искаш нещо, цялата Вселена ти съдейства, за да постигнеш желанието си. “

Студент първи курс, специалност „Бизнесадминистрация и управление на проекти“.

През последните години Ралица се занимава с административна дейност и организиране на бизнес събития, благодарение на които е натрупала голям набор от умения и качества, които ще помогнат за дейностите на Студентския съвет и на МВБУ.

Ралица вярва, че Студентски съвет може да създаде една изключително полезна, мотивирана и приятна за студентите общност, която да помага за взаимното им развитие, както в професионален, така и в личен план.

 

 

 

 

Телефонен номер:

+ 359 877 71 52 98

Имейл:

Александър Лалов

ПРЕДСЕДАТЕЛ КОМИСИЯ “Маркетинг”

Мото: “Little by little, it all comes together”

Александър изучава специалността “Маркетинг, комуникации и иновации” във втори курс. Участва в множество маркетингови проекти и състезания, като успява да се класира на 2-ро място в Национално състезание ”Маркетингов план за малко предприятие” при Катедра „Маркетинг“ в Стопанската академия „Д. А. Ценов“. През годините, Александър активно се занимава с изграждането на идентичност за различни марки и Start-Up компании.

С неговия динамичен и креативен характер, който промотира използването на социални медии и маркетингови стратегии за популяризиране на дейностите и събитията на Студентски Съвет, той отговаря за управлението на акаунтите на Съвета в социалните мрежи, създаването на ангажиращо съдържание и разработването на маркетингови кампании за увеличаване на участието и ангажираността на студентите.

Той вярва в потенциала на дигитализацията и това колко ценна може да е тя за изпълнението на комуникационните цели на Съвета.

Телефонен номер:

Имейл:

Ваня Станоева

ПРЕДСЕДАТЕЛ КОМИСИЯ “PR”

Мото: “Знанието само по себе си е сила.“ 

Френсис Бейкън

Ваня е студент първи курс Магистър „Счетоводство и одитинг“.  Завършила е ОКС Бакалавър със специалност „Бизнес Администрация“. Работи в сферата на  администрацията и като технически организатор, материално техническо снабдяване. Придобити специалности „Спедитор складова логистика“, „Митнически представител“ към НСБС, „Оперативен счетоводител и ТРЗ“, „Ръководител Транспорт“ към ИААА. Като председател комисия „PR“ ще се стреми да помага на Студентски съвет със своите знания, умения и опит.

 

 

 

 

 

Телефонен номер:

0123

Имейл:

Дима Тодорова

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯ "Социални дейности и култура"

Мото: „Когато стане трудно, научи се да почиваш, а не да се отказваш!“

Студент трети курс, специалност “Бизнесадминистрация и дигитален мениджмънт”.

Дима има дългогодишен опит в спорта. Бивш състезател е по културизъм и настоящ треньор и спортен ментор. През 2021г. печели приз“ Бизнес дама на годината в областта на спорта“. Тя има опит в организирането и координирането на бизнес проекти и събития. 12 години е организирала събития от различно естество: трибюти, концерти за деца, тийм билдинг програми на фирми.

Работата в екип е приоритет в нейната дейност. Целта, която си поставя е да създаде възможности за спорт, култура и туризъм за студентите. Вярва, че тези възможности са необходими за бъдещото развитие и разгръщането на техния потенциал.  

 

 

Телефонен номер:

Имейл:

Кристиан Алексиев

ПРЕДСЕДАТЕЛ КОМИСИЯ “Еразъм +”

Мото: “Аз, и да си държа устата затворена, на лицето ми излизат субтитри.”

Кристиан е студент трети курс в специалност “Маркетинг, комуникации и иновации” и е Председател на комисия “Еразъм+” в Студентски съвет при МВБУ.

Той, като заместник председател на Студентски съвет в предходния мандат е участвал активно в дейността на НПСС, като съвещателен глас. Пътувал е по програмата Еразъм+ в град Сасари, Италия и има изключителен опит в международната дейност. Говори перфектно английски и френски език и е участвал в редица конференции и семинари. Печели второ място в състезанието за предприемачи на JA Bulgaria, участва в “Мениджър за един ден” и в “Световна седмица на парите”. Кристиян работи в сферата на customer support и е отдаден на професията, чрез която помага на хората.

В ролята му на Председател на комисия “Еразъм” към Студентския съвет при МВБУ, Кристиан ще участва активно в утвърждаването на студентската общност на университета на международно равнище и ще осигури информация и подкрепа за студентите относно програмата.

Телефонен номер:

Имейл:

Нелина Минкова

ПРЕДСЕДАТЕЛ КОМИСИЯ “Научноизследователска дейност”

Мото: “Всичко е възможно, всеки стига до своята есен.”

Нелина е студент първи курс, обучава се в специалността „Бизнесадминистрация и предприемачество“. Нейният основен интерес се фокусира върху 2D/3D моделирането. Голяма част от нейния живот е посветена на писане на текстове от различен характер. С лекота тя извлича и преобразува информация, проявявайки се като креативен и аналитичен ум.

Като председател на комисия “Научноизследователска дейност”, Нелина се ангажира да предостави широки възможности на студентите да обогатят своята умения и опит.

Нейните усилия се насочват към създаването на проекти, които не само ще подпомогнат академичния растеж на студентите, но и ще ги подготвят за бъдещите предизвикателства в иновационния свят. Тя насърчава сътрудничеството, творчеството и изследователския дух, като вярва, че тези ценности са ключови за успеха на студентите и за напредъка на университета в дългосрочен план. Нейната амбиция е да създаде устойчиво образователно бъдеще, в което знанието и иновациите са основни двигатели на развитието.

Телефонен номер:

Имейл: