МВБУ обявява конкурс за докторанти

Екип МВБУ
сеп. 01, 2023

Международното висше бизнес училище, обявява конкурси за прием на докторанти в професионални направления:

  • Администрация и управление, докторска програма „Администрация и управление (бизнес администрация)“
  • Икономика, докторска програма „Икономика и управление (индустрия)“
  • Туризъм, докторска програма „Икономика и управление (туризъм)“

Конкурсите са обявени в Държавен вестник бр. 74 от 29 август 2023 година и са със срок за подаване на документите до 30 октомври 2023 г.

Разберете повече за условията за кандидатстване и необходимите документи тук.

Защо да станете докторант?

Променете света с оригинални идеи, разработени иновации, които ще оставят трайни отпечатъци, научни открития и нова перспектива върху важни за бизнеса и обществптп, въпроси! Без значение дали сте завършили току що своето магистърско образование или се завръщате към университета след работна пауза, работата като докторант представлява ключ към неизмерими възможности.

  1. Дисертационни изследвания и изследователски проекти: Като докторант ще имате възможност да се потопите в интензивни научни изследвания и изследователски проекти в областта, която ви интересува. Това ви позволява да допринесете за разширяването на знанието в сферата и да се включите в решаването на актуални предизвикателства.
  2. Академичен Растеж: Програмата предоставя възможност за постигане на висока степен на експертност и специализация в избраната област. Това може да доведе до по-напреднала академична кариера и възможности за преподаване на университетско ниво.
  3. Менторство от академични лидери: Водещи професори, доценти и експерти в сферата ще ви насочват и насърчават във вашите научни дейности. Те ще ви предоставят ценни наставления и подкрепа през целия учебен процес.
  4. Мрежа от Контакти: Програмата ще ви предостави възможността да се запознаете с колеги, които споделят вашата страст към научното изследване. Това може да доведе до сътрудничества, които ще обогатят вашия опит и знание.
  5. Публикации и форуми: Докторантите имат възможност да публикуват своите научни изследвания и да участват в научни форуми. Това не само ще подчертае вашата експертност, но и ще ви предостави възможността да споделите вашите открития с голяма аудитория.
  6. Професионални Възможности: Докторските програми са практически обвързани с индустрията и бизнес сектора. Завършването на докторска програма може да отвори врати към високоплатени позиции в научни институции, фирми и други организации.
  7. Лично Удовлетворение: Работата като докторант може да бъде вдъхновяваща и удовлетворяваща личното ви желание за постигане на нови знания и принос за обществото.

Очакваме ви! Насладете се на предизвикателствата и открийте нещо, което да промени начина, по който разбираме света. Всеки момент на усилията ви се отразява в нови знания и пътеки към открития!