Ден на Триумф: Церемония по дипломиране на нашите магистри и бакалаври

Екип МВБУ
май 18, 2024

Церемонията по дипломиране на магистрите и бакалаврите от Международното висше бизнес училище отбелязва кулминацията на години усилен труд, упоритост и неуморна отдаденост.

Заместник-ректорът по управление на системата за качество и образованието в ОНС „Доктор“, доц. Иван Андреев, откри събитието и отправи послание към нашите дипломанти с думите: „Успехът е резултат от три ключови „Да-та“ – „Да знам“, Да мога“ и „Да не ме е страх“. За мен е огромно признание, че вие притежавате всичко необходимо, за да използвате тези три „Да-та“ в своето професионално развитие, защото носите в себе си светлината на знанието и мотивацията да направите света едно по-добро място за всички нас!“

Ректорът на МВБУ, проф. д-р Георги Апостолов, сподели своето вдъхновение и гордост от успехите на дипломантите: „Днешния ден има особено значение за вас – абсолвентите завършили нашите бизнес специалности. Вие сте бъдещите лидери, предприемачи и иноватори, които ще оформят икономическата среда на утрешния ден. Вашата креативност, предприемачески дух и високо квалифицирани умения са изключително необходими за развитието на българското общество в условията на глобализацията, динамичния технологичен прогрес и резките икономически промени. Вашите идеи и действия могат да променят света, да създадат нови възможности и да вдъхновят следващите поколения.“ Проф. Апостолов пожела на абсолвентите бъдеще изпълнено с успехи и удовлетворение и подчерта, че нашата Алма Матер се гордее с тях и ги очаква за нови знания, даряващи с нови възможности.

Отличничката на випуска, Деница Йорданова Луканова-Боянова – дипломиран магистър по „Счетоводство и одитинг“, изрази своята благодарност към академичния екип на МВБУ и надежди за бъдещето: “ Благодаря от свое име и от името на всички колеги на нашите преподаватели, благодарение, на които всички ние, днес сме тук. Те всеотдайно, с търпение и експертиза ни помогнаха да растем, не само като професионалисти, но и като личности. Адмирации към професионализма им. Това са хора, които обичат своята професия.

Щастлива съм, че завършвам своята магистратура точно тук, в МВБУ, защото университета предлага много възможности за обучение и развитие. Той ни даде солидни основи, на които да стъпим и да продължим напред. Уроците няма да спрат до тук, защото всеки нов ден е нов урок, който трябва да научим. Всяка цел се постига с много труд, постоянство и упоритост. Нека продължаваме да се стремим към високи цели и да не спираме да мечтаем, защото с подкрепата на нашето академично семейство, можем да постигнем всичко. Честито дипломиране и на добър час на всички ни!“

Пожелаваме на нашите абсолвенти още много успехи и нови върхове, да бъдат все така устремени и да помнят, че те великите неща никога не се постигат лесно, но те притежават силата и светлината на знанието и са творците  на бъдещето! На добър час!

Галерия