МВБУ участва в университетското изложение „Избирам да уча и остана в България“, организирано от Община Плевен

Екип МВБУ
мар. 01, 2024

Екипът на Международното висше бизнес училище имаше удоволствието да бъде част от университетското изложение “Избирам да уча и остана в България” в гр. Плевен, което се организира за втора поредна година от Община Плевен. Срещнахме се с невероятни, любознателни и амбициозни ученици, които ни заредиха с положителни емоции, надежда и вяра в светлото бъдеще на България.

Марги Любомирова и Симона Михайлова, от Клуб Алумни на МВБУ, представиха бакалавърските програми и разказаха на кандидат-студентите защо МВБУ е техният академичен дом, в който срещат не просто колеги и преподаватели, а приятели и семейство. Те споделиха също така как са постигнали професионални успехи благодарение на знанията и уменията придобити по време на следването си в МВБУ.

Правилният избор на специалност и успешната кариерна реализация на младите таланти е наш приоритет и затова си говорихме с учениците за професионалните им мечти и цели и как могат да ги постигнат с правилната специалност, като им помогнахме с тест за професионално ориентиране. Тестът е специално разработен от нашите квалифицирани преподаватели, с богат практически опит в областта на Психологията и Управлението на човешки ресурси. Резултатите от него показаха, кои са специалностите, които са подходящия избор за тях според техните личностни характеристики и интереси.

Благодарим на Община Плевен за поканата и топлото посрещане и на всички участници, които избраха бакалавърските специалности на Международното висше бизнес училище, за да продължат своето пътешествие в света на наукат.