МВБУ и неговите посланици вдъхновяват бъдещи студенти

Екип МВБУ
ное. 13, 2023

Международното висше бизнес училище и неговите посланици вдъхновяват бъдещи студенти по време на информационната кампания за кандидат-студенти „Училището свърши, а сега накъде“, организирана от Ротаракт Клуб Дупница.

Повече от 250 любознателни ученици и техните родители от Дупница и околните региони бяха част от това уникално събитие. Те имаха възможността да се потопят в академичната атмосфера на МВБУ, където нашите специализирани бакалавърски програми в областите на Управлението и администрацията, Икономиката и Туризма бяха представени в детайли. Участниците разбраха повече за кариерните възможности, които тези специалности предлагат, и за международните перспективи, които отваря нашето училище. Огромен интерес предизвика и тестът за професионално ориентиране, разработен от нашите преподаватели, който показва към каква специалност е добре да се насочат бъдещите студенти според личностните си характеристики и интереси.

Симона Михайлова, председател на Студентския съвет, Александър Лалов, председател на комисия „Маркетинг“, бяха ключови фигури в събитието. Те не само предизвикаха интереса на присъстващите със своите истории за живота в МВБУ, но и споделиха своите професионални постижения и уникални проекти, по които работят. Това беше не само презентация и полезна информация за условията и начините за кандидатстване, но и истинско вдъхновение за учениците, които се стремят към изграждането на бизнес умения.

 

Организаторите проведоха и томбола, където късметлии спечелиха специални подаръци от МВБУ, добавяйки допълнително вълнение към събитието. Специалностите, които привлякоха тяхното внимание с широкия спектър от възможности за професионална реализация и актуалност са „Бизнес администрация и приложна психология„, „Дигитален маркетинг„, „Туризъм и предприемачество“ и „Финанси и счетоводство“.

Нашето висше училище благодари на Ротаракт Клуб Дупница за поканата и организацията, на това превърнало се в традиция, ежегодно изложение! Сърдечни благодарности и на всички ученици и родители, които се включиха в тази информационна кампания и дойдоха лично да се запознаят с нашата философията и академичните ни ценности и цели! До нови срещи в МВБУ – мястото, където вашите бизнес амбиции се превръщат в реалност!