Каним ви да се присъедините към нас на 16 декември 2023 г. на „Winter Wonderland“ – събитие с кауза, организирано от Студентски съвет на МВБУ

Екип МВБУ
дек. 01, 2023

Насладете се на магията на предколедните празници в „Зимна страна на чудесата“ – „свят на вълшебство и доброта, където всяка усмивка и дарение променят живота на тези, които се нуждаят от нашата подкрепа“. Събитие с кауза, организирано от Студентския съвет към Международното висше бизнес училище, което ще се проведе на 16 декември от 10:00 до 19:00 ч. на първия етаж.

Бъдете светлината по време на празниците, участвайте в благотворителни кампании и се включете в коледната томбола! 🥰✨

❤️ Тази година се включихме в три благотворителни кампании, които ще направят празничния сезон по-топъл, по-светъл и по-споделен за нашите приятели в нужда!

Какво сме приготвили за вас?

💫 Заповядайте в зала 1.1 – Коледната работилница на Дядо Коледа (от 10:00 до 17:30 ч.) в подкрепа на възрастните хора!

В тази уютна и топла атмосфера ще откриете един вдъхновяващ свят на творчество и доброта. Коледната работилница е оборудвана с материали и инструменти, които ще ви позволят да създадете красиви ръчно изработени подаръци и декорации! Ако желаете да допринесете още повече за нашите каузи, можете да закупите ръчно изработени подаръци, като със средствата ще подкрепите възрастните хора, които се нуждаят от специални грижи и внимание по време на коледните празници.

💫 Заповядайте в зала 1.2 – Коледната пекарна на госпожа Клаус (от 11:00 до 17:30 ч.) в подкрепа на приют за животни!

Залата предлага уютна атмосфера, изпълнена с аромати на прясно изпечени коледни сладкиши! Вдъхновена от топлата атмосфера на старомодните коледни пекарни, тази зала е идеалното място за тези, които обичат да украсяват коледни сладки. Можете да създадете подарък за любим човек, а приходите ще отидат в помощ на животните в приюта!

💫 Добре дошли в зала 1.3 – Коледното кино на елфите в подкрепа на децата в България!

Нека запазим усмивката на 7-годишната Мелани, диагностицирана с аутизъм. Тя се нуждае от терапия със стволови клетки и лечение с FMT. Мелани вече е преминала през няколко курса на лечение, които са показали резултати, но те трябва да продължат, а семейството не разполага с необходимите средства. Подайте ръка за помощ, докато се забавлявате с нашите елфи в Ученическия съвет и посипвате Звезден прах на Доброто! Насладете се на филми с кауза и бъдете лъч надежда за Мелани!

💫 Добре дошли в Северната кантина – пространство, в което ще споделим коледната магия заедно с чаша топъл пунш в ръка, с аромат на любов и доброта и ще си пожелаем „Весели празници“!

🎅🏻 И точно както Дядо Коледа награждава добрите дела, така и ние, елфите от Студентския съвет, заедно с нашите партньори, сме подготвили специална томбола с подаръци за вас, за да изразим нашата благодарност, вярвайки, че доброто винаги трябва да се предава нататък!

Подаръците, които ви очакват в торбата на елфите, са:

🎁 2 нощувки със закуска в къща за гости Wishmore, село Банско

🎁 2 билета за коледния концерт на симфоничния оркестър под диригентството на световноизвестния диригент Йордан Камджалов

🎁 Изготвяне на хранителен план + една безплатна тренировка от фитнес ментора Дима Тодорова

🎁 Ваучер на стойност 100 лв. за ресторанта на семеен хотел „Агонцев“

Ще ви чакаме с нетърпение, изпълнени с коледно настроение!