Новите лица на Студентски съвет към Международното Висше Бизнес Училище

Екип МВБУ
окт. 23, 2023

Студентски съвет към Международното висше бизнес училище представи официално своя нов състав, който беше избран чрез гласуване, проведено на 08.10.2023 г. Симона Михайлова, магистър по „Дигитален маркетинг“, бе преизбрана за Председател на Студентски съвет с абсолютно единодушие след успешното изпълнение на своя мандат през предходните две години. Тя се отличи с активна дейност и множество проведени кампании в подкрепа на студентската общност, подобряване на образователната среда и насърчаване на студентското участие в университетските инициативи.

“Благодаря ви колеги, за доверието, което отново ми гласувахте! Винаги се радвам, когато срещам хора с харизма, хъс за работа и брилянтни идеи. А още повече се радвам, когато имам възможност да работя с тях. Заедно ще творим, ще се забавляваме и ще работим в екип, за да съумеем да предоставяме подкрепа за студентите в различни аспекти на техния живот и да подобрим неговото качество, както и да създадем възможности за тяхното личностно развитие. Благодаря и на Ръководството на МВБУ! През годините работихме в тясно сътрудничество, осъществявахме ползотворен диалог и получавахме подкрепа в каузите, зад които заставахме.“, коментира преизбирането си Симона.

В новото ръководство на Студентски съвет бяха избрани, също така:  Анна Прокопиева – Заместник-председател на СС при МВБУ, Ралица Иванова – Заместник-председател на СС при МВБУ, Александър Лалов – Председател комисия „Маркетинг“, Ваня Станоева – Председател комисия „PR“, Дима Тодорова – Председател комисия „Социални дейности и Култура“, Кристиан Алексиев – Председател комисия „Еразъм+“ и Нелина Минкова – Председател комисия „Научноизследователска дейност“.

Председателят на СС и новите членове заявиха, че ще продължат да представляват интерсите на студентската общност и да работят в тяхна полза, както и, че ще мотивират и вдъхновяват студентите да бъдат активни и ангажирани в образователния процес, културните събития и социални кампании, които предстоят.

Подробна информация за всеки един от новите членове на Студентски съвет може да  намерите тук.