Престижно звание „Посланик на туризма“ за Константин Занков, възпитаник на МВБУ

Екип МВБУ
сеп. 27, 2023

Отбелязваме 27-ми септември – Световния ден на туризма с особена радост и гордост с постиженията на нашите възпитаници!

Изказваме сърдечните си поздравления на Константин Занков, който беше удостоен с престижното звание „Посланик на туризма“, като управител на компанията Travel Mind, за цялостния си принос за развитието на туризма в България и за нейното популяризиране и утвърждаване като целогодишна туристическа дестинация.  Той получи отличието на официална церемония по връчване на годишните награди на „Дестинация България“, която се проведе с подкрепата на Министерството на туризма, неправителствения сектор и медийни партньори.

Константин Занков е изключително успешен и вдъхновяващ член на Клуб Алумни към Международното висше бизнес училище. Завършва магистърската ни програма „Бизнесадминистрация“ с отличие и се откроява с изключителни академични постижения и предприемачески нюх. Още докато е студент успява да приложи на практика знанията, придобити по време на обучението си в МВБУ. Воден от страстта си към туризма разработва бизнес план за своята собствена компания. Веднага след дипломирането си основава Travel Mind. През годините той и екипът му могат да се похвалят с провеждането на редица успешни маркетингови кампании, обучения и експертни консултации в сферата на туризма както за български, така и за чуждестранни компании.

Като част от клуб Алумни към МВБУ, той активно участва в живота на нашата Алма матер. Припомняме ви част от неговото обръщение към нашите дипломанти по време на тазгодишната церемония по дипломиране: „В този бързо променящ се и изискващ постоянни иновации и адаптивност свят, непрекъснатото учене и развитие са средството да се справяте с предизвикателствата и да откривате нови възможности за успех във все по-конкурентната среда. Ще продължаваме да растем заедно и да работим за имиджа на любимото висше училище, което ни предостави ключови знания и умения, продължава да развива бизнес духа в нас и да ни вдъхновява дори и години след нашето дипломиране.“

Константин Занков е доказателство за това как образованието и предприемаческият дух могат да се обединят, за да се превърнат мечтите в реалност и бизнес възможности.  Ако Константин е източник на  вдъхновение и мотивация за теб, ако мечтаеш да придобиеш знания в областта на туризма не се колебай и кандидатствай за магистърските ни програми „Управление на туризма“ и „Ризорт и СПА мениджмънт“, създадена с подкрепата на Български съюз по балнеология и СПА туризъм, която подготвя висококвалифицирани специалисти за мениджърски позиции в областта на управлението на курорти и СПА центрове. Те се провеждат в дистанционна форма на обучение и са с продължителност 3 семестъра.

На този специален ден, нека се вдъхновяваме и стремим към по-ярко бъдеще в света на туризма!